JE LI MOGUĆE: Procurio pravi razlog zašto je Adele razočarala sve redom i završila u suzama…

Adele je vijest da otkazuje koncert saopćila obožavateljima putem društvenih mreža i to u emotivnom videu, u kojem nije mogla sakriti suze.

  • Show

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 0

Dok cijeli svijet bruji o koncertu koji je otkazala u zadnji čas, pjevačica Adele navodno pokušava spasiti vezu sa svojim dečkom Richom Paulom, pa je u njegovoj vili i provela cijeli vikend.

Pjevačica Adele (33) počela je izlaziti sa sedam godina starijim sportskim agentom početkom 2021. godine, a prema pisanju The Suna upravo je zbog njega otkazala svoj dugoočekivani koncert u Las Vegasu. Navodno su tokom posljednjih nekoliko dana imali nesuglasica jer nisu pronalazili vremena da se vide, što zbog njegovog posla, što zbog njenog koncerta, koji u konačnici nije održala.

"Adele boravi u Richovoj kući na Beverly Hillsu jer pokušava popraviti njihov odnos, stvari su se malo zakomplicirale. Jedva su se vidjeli početkom mjeseca jer je on bio odsutan zbog posla, a ona se pokušavala usredotočiti na show u Vegasu. Bila je uzrujana što nije mogao biti s njom kad su se stvari počele raspadati s organizacijom i to im je otežavalo stvari. Trebao ga je tamo, ali nije mogao jer i on ima svoju karijeru", izjavio je njima blizak izvor.

Adele je vijest da otkazuje koncert saopćila obožavateljima putem društvenih mreža i to u emotivnom videu, u kojem nije mogla sakriti suze.

"Moj show nije spreman. Probali smo apsolutno sve što smo mogli da uspijemo na vrijeme i da bude dovoljno dobro za vas. Ali apsolutno smo uništeni kašnjenjem isporuke i Covidom", poručila je Adele.

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i dobila sina Angela, Adele je sreću pronašla s Richem. O svojoj progovorila je za časopis Vogue, na čijoj je naslovnici sve zapanjila izgledom, a priznala je i da je prije njega izlazila s drugim muškarcima.

U intervjuu je zaključila da ju je oduševilo to što Rich nije previše fasciniran njenom globalnom slavom te istaknula kako je novu ljubav pronašla baš u vrijeme kada je preminuo njen otac, pa joj je utjehu pružio upravo Rich.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...