HARIS DŽINOVIĆ OTVORENO: "Provokacija ima raznih vrsta, žalosno je što nam djecu..."

Pjevač je i ranije govorio da prevelika "konzumacija" mobilnih telefona nije dobra.

  • Estrada

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 2

Društvene mreže koriste se svakodnevno širom svijeta, a ono što se pjevaču Harisu Džinoviću ne sviđa je to što one, na neki način, vaspitavaju omladinu.

Njegova kćerka Đina ih koristi, a folk zvijezda navodi da nije uvijek saglasan sa svim njenim postupcima i potezima na socijalnim platformama. 

- Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je spriječiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam djecu vaspitavaju upravo društvene mreže - rekao je Džinović, prenosi 24sedam.rs.

Pjevač je i ranije govorio da prevelika "konzumacija" mobilnih telefona nije dobra.

- Uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sjedi u sobi i ne izađe po cijeli dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan -  dodao je Džinović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...