SIJEVNULA JE BOMBA S 25 METARA: Pogledajte golčinu Sancheza u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, sada se izjednačio s Neymarom…

Utakmica je bila odgođena na pola sata zbog velike količine vode na terenu na Estadio Hernando Siles u Boliviji.

  • Sport

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 0

U utakmici kvalifikacija Južne Amerike za Svjetsko prvenstvo u Kataru, Čile je u gostima pobijedio Boliviju 3:2.

Utakmica je bila odgođena na pola sata zbog velike količine vode na terenu na Estadio Hernando Siles u Boliviji.

Prvi gol na utakmici pao je u 14. minuti. I to je iz slobodnjaka s nekih 25 metara za Čile precizno pogodio nogometaš Intera Alexis Sanchez.

Izjednačio je u 37. minuti Enoumba za Boliviju. Šok za domaćine uslijedio je u 77. minuti. Nunez Espinoza bio je precizan za  2:1.  Pogodio je Sanchez ponovno za 3:1 u 86. minuti. Izjednačio se time sa Neymarom na listi strijelaca sa sedam golova u kvalifikacijama za SP.

Za konačnih 3:2 u 88. minuti precizan je bio Moreno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...