BOMBA IZ ITALIJE: Barcelona potpuno besplatno dovodi reprezentativca Hrvatske...

Trenutno vodstvo Barcelone vidi kao opciju za pojačanje ekipe s obzirom na njegov status u prvaku Italije. 

  • Sport

  • 03. Feb. 2022  03. Feb. 2022

  • 0

Italijanski mediji prenose kako će veznjak Intera Marcelo Brozović na kraju ove sezone napustiti Inter i besplatno potpisati za Barcelonu. 

Prema izvorima iz Italije, 29-godišnji Brozović jedan je od igrača koje trenutno vodstvo Barcelone vidi kao opciju za pojačanje ekipe s obzirom na njegov status u prvaku Italije. 

Napominju mediji da je Brozović ranije dobio ponudu Intera da produži ugovor, ali je igrač odbio potpisati novi ugovor, nezadovoljan ponuđenom plaćom. 

Brozović je u Interu od januara 2015. godine, kada je došao iz Dinama za 8 miliona eura. Hrvatski veznjak ove sezone upisao je 22 nastupa u Serie A i jednu asistenciju.

Brozoviću ugovor istječe na kraju ove sezone, a Transfermarkt procjenjuje veznjaka na 40 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...