„HEJTERI NA APARATIMA“: Džumhurova partnerica se oglasila nakon četvrte pobjede u pet dana…

Podsjetimo, Džumhur je na turniru u Montpellieru pobijedio 21. tenisera svijeta izborivši tako prolaz u četvrtfinale, a interesantno je da je u samo nekoliko dana ostvario značajan pobjednički niz.

  • Estrada

  • 04. Feb. 2022  04. Feb. 2022

  • 3

Barbara Šegetin, partnerica najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura, oglasila se nakon njegove nove pobjede nad Nikolozom Basilašvilijem te je uz fotografiju koja ističe da je ovo njegova četvrta pobjeda u pet dana napisala: “Hejteri na aparatima”. Podsjetimo, Džumhur je na turniru u Montpellieru pobijedio 21. tenisera svijeta izborivši tako prolaz u četvrtfinale, a interesantno je da je u samo nekoliko dana ostvario značajan pobjednički niz. Damir je u posljednjih pet dana odigrao četiri meča i u svakom ostvario pobjedu što je istaknuto i na Instagram storyju njegove partnerice. Šegetin je ispod fotografije koja govori o Džumhurovoj sjajnoj formi i uspjehu napisala: “Hejteri na aparatima”. alt Džumhura očekuje meč protiv Srbijanca Filipa Krajinovića koji je 36. teniser svijeta. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...