VUKOVIĆ UPUTIO OTVORENO PISMO PREDSJEDAVAJUĆEM VIJEĆA MINISTARA BiH: Ispod zastave BiH Tegeltija pokazao da svi u SNSD-u ne dijele Dodikov šovinizam...

- Iskreno Vam se zahvaljujem na velikom iskoraku i hrabrosti kojom ste pokazali da je ovo otadžbina svih nas i za sve nas, poručio je Vuković.

  • Mini market

  • 05. Feb. 2022  

  • 4

Predsjednik  Gradske organizacij SDP - a Banja Luka Aleksandar Vuković poslao je otvoreno pismo Zoranu Tegeltiji, Predsjedavajućem Vijeća ministara Bosne i Hercegovine. Tegeltija je u Pekingu prisustvovao otvaranju ZOI što je prema mišljenju Vukovića za čestitke jer je predstavljao državu 

- Izdigli ste se iznad trenutne političke situacije u našoj zemlji, te ste na ovom velikom svjetskom događaju u prisustvu brojnih političkih zvaničnika iz cijelog svijeta državnički stali iza naše zastave i naše Bosne i Hercegovine! - poručio je Vuković.

U pismu kaže i da je Tegeltija pokazao kako ova zemlja ima budućnost i da u njegovoj političkoj opciji postoje snage koje ne žele da prate secesionističku i šovinističku politiku Milorada Dodika.

- Iskreno Vam se zahvaljujem na velikom iskoraku i hrabrosti kojom ste pokazali da je ovo otadžbina svih nas i za sve nas, poručio je Vuković.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...