POTPREDSJEDNIK SKUPŠTINE GRADA DOBOJA ZORAN BLAGOJEVIĆ O ANJI PETROVIĆ: "Poznata je po tome što je Jelena Trivić htjela zadaviti kao pile"

Rat na političkoj sceni RS se nastavlja

  • Politika

  • 05. Feb. 2022  05. Feb. 2022

  • 0

Anja Petrović je jedino poznata po tome što je Jelena Trivić htjela da je zadavi kao pile.

Poručio je ovo potpredsjednik Skupštine grada Doboj, Zorana Blagojevića, reagujući na jučerašnju izjavu portparolke PDP, Anje Petrović koja je rekla da će poslanica SNSD, Sanja Vulić ostati upamćena kao ona koja je ukrala 17.000 glasova na proteklim izborima, prenosi Srpskainfo.

– Petrovićeva je jedino poznata po tome što je Trivićeva htjela da je zadavi kao pile. Kad nakon takve afere, sve to progutaš i snishodljivo prihvatiš sve da radiš da bi bila dobra drugarica sa Jelenom Trivić, koja svako malo ima izlive bijesa prema kolegama u stranci, onda više baš nemaš ni prava i pravih argumenata da pljuješ po ljudima koji imaju izborni rezultat iza sebe kakav Petrovićeva nikad neće imati – rekao je Blagojević.

Podsjećamo, Petrovićeva je juče reagovala na izjavu Vulićeve koja je prethodno iznijela niz kritika na račun počasnog predsjednika PDP, Mladena Ivanića, nakon što je on kritikovao održavanje posebne sjednice Narodne skupštine.

Vulićeva je izjavila za Srnu da se “uspavani Ivanić” ponekad javi ničim izazvan, i to samo kada treba reći nešto protiv rukovodstva Republike Srpske i SNSD.

– Činjenice su da će Mladen Ivanić u našem društveno-političkom životu ostati upamćen kao najmlađi doktor ekonomskih nauka u bivšoj državi, premijer Republike Srpske, član Predsjedništva BiH koji je učinio istorijski važnu stvar za srpski narod, obustavljanje revizije presude BiH protiv Srbije, dok će Sanju Vulić ostati upamćena kao ona koja je, za svoju korist i u ime svoga Boga, ukrala 17.000 glasova – odgovorila je Petrovićeva Vulićevoj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...