"ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA...": Novi skandal u Srbiji, pogledajte kako navijači "Crvene zvezde" veličaju ratnog zločinca Ratka Mladića (VIDEO)

Navijači "Crvene zvezde" priredili su neprijateljski doček novom treneru vaterpolo kluba, Mirku Vičeviću.

  • Regija

  • 06. Feb. 2022  

  • 11

"Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“, bio je transparent koji je razvijen uz skandiranja ratnom zločincu Ratku Mladiću tokom utakmice, o čemu će sigurno biti riječi narednih dana.

Mirko Vičević je crnogorski stručnjak hrvatske nacionalnosti, trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, a navijači Zvezde kivni su na njega i zbog angažmana u DPS-u, jer je bio odbornik stranke Mila Đukanovića u Kotoru.

Novi trener Crvene zvezde, najtrofejniji je crnogorski vaterpolista svih vremena i član Kuće slavnih, no zbog svoje nacionalnosti i politike orjentacija našao se na stamnom udaru navijača tog kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...