BOGDAN PROFITIRAO OD RASKIDA SA ARKANOVOM UDOVICOM: Uzima i do 400 eura i to za samo 24 sata, a evo i kako...

Bogdan se vratio u podstanare i pronašao je stan na Novom Beogradu.

  • Estrada

  • 06. Feb. 2022  06. Feb. 2022

  • 3

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili su tačku na vezu nakon godinu dana ljubavi, a on je sada na svom Instagram profilu pokazao kako profitira nakon raskida.

Naime, Bogdana Srejovića danima kontaktiraju da reklamira određene proizvode na svom Instagramu koji prati skoro 35.000 ljudi, što on sa zadovoljstvom radi.

Tako je i ovog puta Bogdan reklamirao jedan proizvod, a cijena za reklamu varira, kreće se u rasponu od 150 eura do 400 eura ako se postavi na story, a ako se objavi na zidu profila može da se uzme i do 700 eura.

alt

Kako sada prenosi “Informer”, Bogdan se vratio u podstanare i pronašao je stan na Novom Beogradu.

"Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi", priča dobro obaviješteni izvor i dodaje da je pjevačica sve vrijeme krila da je započela zajednički život s mlađahnim izabranikom:

"Smije Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dvije decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni", pričala je Ceca o vezi sa Bogdanom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...