ŽUSTRA REAKCIJA IZ BANJE LUKE: Nebojša Vukanović napao crnogorsku parlamentarku Draginju Vuksanović Stanković, stigao oštar odgovor Dragana Bursaća…

Crnogorska je parlamentarka u programu Face televizije kazala kako je jedino rješenje za BiH ukidanje entiteta, te kako je Republika Srpska genocidna tvorevina te kako nikada neće biti država.

  • Mini market

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 10

Ne stišavaju se reakcije nakon što je zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović oštro osudio riječi crnogorske parlamentarke Draginje Vuksanović Stanković.

Kako je „Slobodna Bosna“ jučer izvijestila, Vukanović je istup Vuksanović-Stanković nazvao „sramnim uvredama, jezikom mržnje i miješanjem u odnose druge države“.

Podsjetimo, crnogorska je parlamentarka u programu Face televizije kazala kako je jedino rješenje za BiH ukidanje entiteta, te kako je Republika Srpska genocidna tvorevina te kako nikada neće biti država.

Te su njezine riječi razbjesnile zastupnika i Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojšu Vukanovića.

No ubrzo je Vukanoviću stigao odgovor iz Banje Luke.

Naime, novinar i kolumnist Dragan Bursać kratko je na društvenim mrežama poručio:

„Reče Vukanović, koji je sa Stanivukovićem direktan učesnik srpske klerikalne kontrarevolucije u Crnoj Gori“.

Podsjetimo, Vukanović je bio čest sudionik litija u Crnoj Gori.

Iako političar iz druge države, skupa je sa tadašnjim zastupnikom PDP-a u NSRS-u, a današnjim gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem davao podršku prosrpskoj vlasti u susjednoj Crnoj Gori.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...