UŽAS NA JUGOZAPADU BOSNE I HERCEGOVINE: U saobraćajnoj nesreći kod Livna povrijeđeno više osoba...

Uviđaj na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno.

  • Hronika

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 0

Saobraćajna nezgoda s više povrijeđenih osoba i većom materijalnom štetom dogodila se u nedjelju u poslijepodnevnim satima na magistralnom putnom pravcu Livno - Granični prijelaz Kamensko u mjestu Guber.

Kako je saopćio MUP Livanjskog kantona, u nesreći su sudjelovali 25-godišnji A. H iz Livna upravljajući motornim vozilom marke audi bh. registarskih oznaka koji je lakše povrijeđen, dok je drugi sudionik 35-godišnji A. M. upravljajući motornim vozilom marke Seat bh. registarskih oznaka zadobio teže tjelesne povrede, kao i njegov suvozač 28-godišnji R. S. iz Livna.

Svoj trojici povrijeđenih pružena je ljekarska pomoć u Kantonalnoj bolnici "fra Mihovil Sučić" Livno.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...