OVO SE ZOVE DOBAR SPOJ: Eva Longoria u običnoj trenerci i kaputu izgleda sjajno (FOTO)

Kroj trenerke vrlo je jednostavan te odgovara svim konfekcijskim veličinama i tipovima građe tijela.

  • Žena

  • 11. Feb. 2022  11. Feb. 2022

  • 1

Eva Longoria velika je ljubiteljica sportske elegancije kada je riječ o biranju odjevnih komada za svaki dan. Lijepa glumica voli nositi klasične modele trenerki izrađene od kvalitetnih i vrlo udobnih materijala. Tako je i za dnevne obaveze koje je obavljala po New Yorku Eva izabrala trenerku brenda The Giving Moment.

Crna trenerka sastoji se od majice i donjeg dijela stegnutog kod gležnjeva. Kroj trenerke vrlo je jednostavan te odgovara svim konfekcijskim veličinama i tipovima građe tijela. I gornji i donji dio trenirke ukrašeni su logom brenda The Giving Movement iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Eva Longoria - 5Eva Longoria uz trenerku brenda The Giving Moment nosi klasičan model kaputa (Foto: Profimedia)

Preko trenerke glumica je nosila klasičan crni kaput, a na nogama tene sa zebrastim uzorkom poznatog sportskog brenda koje je dizajnirao Kanye West, a koje je Eva već nosila. Tene s bočne strane imaju natpis SPLY-350, što znači "Saint Pablo Loves You", prenosi Zadovoljna.hr.

Glumica se u sportskom outfitu zadržala do večernjih sati, kada se presvukla u crnu haljinu dužine do koljena i visoke čizme širokih sara te otišla na večeru u njujorški hotel The Greenwich. Boravak u New Yorku Eva Longoria iskoristila je i za odlazak u klub Zero Bond, u kojem je bila večer prije, a i za taj izlazak slavna ljepotica odjenula je u potpunosti crni outfit.

Eva Longoria - 3

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...