NJEGOVOJ SREĆI KRAJA NEMA: Dodik otkrio kada će Laktaši postati GRAD

Laktaši su po uplati PDV treća opština u Republici Srpskoj, te ispunjavaju uslove da postanu grad – izjavio je Dodik novinarima u Laktašima.

  • Vijesti

  • 12. Feb. 2022  12. Feb. 2022

  • 2

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas da će Laktaši u naredna tri mjeseca dobiti status grada i istakao da će sa entitetskog nivoa biti izdvojeno šest miliona KM za izgradnju srednjoškolskog centra u ovoj opštini, javila je Srna.

Laktaši su po uplati PDV treća opština u Republici Srpskoj, te ispunjavaju uslove da postanu grad – izjavio je Dodik novinarima u Laktašima.

On je rekao da je danas sa načelnikom opštine Miroslavom Bojićem razgovarao o razvojnim planovima za Laktaše u oblasti saobraćaja, prosvjete, turizma, ali i rješavanju problema eksploatacije šljunka.

Bojić je nakon susreta istakao da je pri kraju izrada projektne dokumentacije za zgradu srednjoškolskog centra koji će imati veliki značaj, budući da 1.200 djece iz ove opštine pohađa srednje škole u Banjaluci.

Sastanku u zgradi Opštinske uprave prisustvovali su ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović, ministar saobraćaja i veza Nedeljko Ćorić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, ministar uprave i lokalne samouprave Senka Jujić, ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić, kao i direktor Javnog preduzeća “Autoputevi Republike Srpske” Dušan Topić i direktor preduzeća “Aerodromi Republike Srpske” Milan Račić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...