"SB" NA LICU MJESTA: Ovako je izgledalo privođenje Benjamina Spahovića, koji je sinoć autom udario dječaka (FOTO)

Ispred Tužilaštva KS došli su i članovi Spahovićeve porodice.

  • Vijesti

  • 12. Feb. 2022  12. Feb. 2022

  • 2

Benjamin Spahović, koji se tereti da je sinoć na Drveniji vozeći Porschea udario 16-godišnjeg dječaka, sproveden je danas u prostorije Tužilaštva Kantona Sarajevo nakon kriminalističke obrade u MUP-u KS.

"Osumnjičeni za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja Benjamin Spahović predat je u nadležnost KTKS. Bit ce zadržan 24 sata i nakon što ga u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica, odlučit će o daljnjim mjerama prema osumnjičenom”, rečeno je iz Kantonalnog tužilaštva.

Ispred Tužilaštva KS došli su i članovi Spahovićeve porodice, prenosi Klix.ba.

Podsjetimo da je sinoć oko 21 sat u Ulici Hamdije Kreševljakovića došlo do nesreće, prilikom čega je na pješačkom prijelazu udaren dječak.

Riječ je o dječaku koji je 2005. godište, a trenutno se nalazi na Kliničkom centru urgentne medicine gdje mu se ljekari bore za život. Dječak je intubiran i ima povrede glave, odnosno veliki hematom na mozgu i unutrašnje krvarenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...