IZVRSTAN UVOD U NEDJELJNI RUČAK: Kratki recept za kratko kuhanje

Lagana čorbica gotova za tren oka.

  • Gastro

  • 13. Feb. 2022  13. Feb. 2022

  • 0

SASTOJCI:

500 gr špinata

200 ml vrhnja za kuhanje

so

biber

PRIPREMA:

1. Špinat operite, očistite i kratko blanširajte.

2. Saperite ocijedite i pa dodajte u šerpu sa vodom.

3. Posolite, pobiberite pa sameljite štapnim mikserom.

4. Dodajte vrhnje za kuhanje, pustite da proključa i poslužite.

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...