DIJAMANT UOČI UTAKMICE SA LIVERPOOLOM: "Rekao bih da će biti..."

Susret između Nerazzurra i Redsa igra se u srijedu na "Giuseppe Meazi” sa početkom od 21 sat.

  • Sport

  • 14. Feb. 2022  14. Feb. 2022

  • 1

Fudbaleri Intera u srijedu igraju prvi susret osmine finala UEFA-ine Lige prvaka protiv engleskog Liverpoola, a kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko govorio je pred ovaj meč.

Džeko je svjestan da je pred njegovom ekipom veoma težak zadatak, ali također ističe da se mogu nositi sa sjajnim timom Jurgena Kloppa.

“Koji žrijeb da komentarišem?! Ovaj protiv Liverpoola ili onaj za koji smo mislili da imamo protiv Ajaxa? Gledaj, bilo je čudno. Ovo se nikada prije nije dogodilo. Za nas to nije bio sretan žrijeb jer Liverpool definitivno može povrijediti bilo koga. Ali to je Liga prvaka, najbolje takmičenje na svijetu. Liverpool je favorit, znamo to. Ali ne možete reći da će 100 posto jedna ekipa pobijediti drugu. Imamo i sjajnu ekipu i rekao bih da će biti puno golova. I mi i Liverpool smo napadački timovi. Nismo tipična italijanska ekipa koja ostaje nazad. Ali u ovakvim utakmicama morate se dobro braniti!”, rekao je Edin Džeko.

Džeko je u grupnoj fazi Lige prvaka za Inter postigao tri gola i upisao jednu asistenciju, a susret između Nerazzurra i Redsa igra se u srijedu na “Giuseppe Meazi” sa početkom od 21 sat, piše N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...