KAKVA BLAMAŽA: Pogledajte šta je Ana Brnabić rekla o 14. februaru i Aleksandru Vučiću...

Društvene mreže gore nakon gostovanja premijerke Srbije Ane Brnabić na Pink TV.

  • Regija

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 0

Gostovanje premijerke Srbije Ane Brnabić na televiziji u vlasništvu Željka Mitrovića izazvalo je pravu pomutnju na društvenim mrežama.

"Kao što je i rekao predsednik Vučić, to sam tačno, zaista... Najbolje je to definisao, 14. februara se valjda rodio Isus Hrist", rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući na  TV Pink.

"Ako Vučić kaže da je Isus Hrist rođen 14. februara, onda je zvanična teologija nemoćna da učini bilo šta, jer vučićevska se ne poriče i ona postaje zakon i svi treba da ga usvoje", jedan je od komentara na srbijanskim portalima nakon što se na društvenm mrežama pojavio video sa premijerkom Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...