OVO JE PROLJETNI ADUT: Modne ovisnice ne mogu im odoljeti, mokasinke koje su postale neočekivani hit (FOTO)

Osim balerinkama, modni eksperti u proljetnim mjesecima velik uspjeh prognoziraju cipelama loafericama, a njihove bijele verzije postale su neočekivanim trendom u svijetu modnih ovisnica.

  • Žena

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 1

Iako su tene i dalje jedan od najomiljenijih odabira na street style sceni u proljetnim mjesecima, posljednjih godina njihovom alternativom postale su cipele na čelu s dobrim starim mokasinkama.

Ne tako davno smatrane staromodnim modelom obuće, mokasinke su se vratile u modu na velika vrata. Gotovo da ne postoji ljubiteljica mode koja ih nije uvrstila u svoju kolekciju u ormaru niti brend koji se nije poigrao njihovim dizajnom, a iako su njihove crne verzije i dalje najpoželjnije, bijele, kao sušta suprotnost, svakim danom imaju sve veći broj obožavateljica.

Poput klasičnih bijelih tena, bijele verzije loaferica predstavljaju svestran model obuće koji se lako uklapa u različite odjevne kombinacije, a u prilog navedenom dovoljno govore stajlinzi svjetskih ljubiteljica mode s Instagrama.

Baš kao što se odlično slažu s ležernim odjevnim kombinacijama, savršeno čine to s elegantnim i romantičnim haljinama ili suknjama, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...