“ČAROBNO JUTRO” KAO INSPIRACIJA: Glamurozna crna haljina stvorena za Ninu Badrić (FOTO)

Muzički repertoar Nine Badrić obiluje brojnim ljubavnim kompozicijama koje publika voli, pa ne čudi da je njen koncert povodom Dana zaljubljenih u Koncertnoj dvorani Lisinski bio rasprodan. Mnogi su na Valentinovo željeli uživati u Nininim pjesmama i sjajnoj atmosferi, po kojoj su koncerti ove pjevačice i poznati.

  • Žena

  • 16. Feb. 2022  16. Feb. 2022

  • 1

Nina Badrić Valentinovo je proslavila pjevajući svoje hitove na pozornici Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a osim svojim glasom i scenskim nastupom, pjevačica je očarala i stajlingom. Nosila je zanimljivu haljinu s dugim rukavima i dolčevita-kragnom sačinjenu od dva dijela, male crne haljine preko koje je nosila dužu prozirnu metaliziranu haljinu ukrašenu sjajnim detaljima i perjem na rubu s potpisom hrvatskog dizajnera Igora Djuge.

Nina Badrić održala je koncert u KD Lisinski povodom Valentinova - 3Nina Badrić u glamuroznoj haljini stvorenoj za dive s potpisom hrvatskog dizajnera Igora Djuge (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Kako je sam Djuga otkrio, pomalo eterična kreacija inspirirana je Nininom pjesmom "Čarobno jutro". Sa stražnje strane metalizirana haljina seže do poda, dok je s prednje strane kraća, tako da su do izražaja došle i prelijepe štikle koje je Nina nosila. Za koncert u Lisinskom odabrala je satenske sandale ukrašene kristalima, model Gilda, s potpisom dizajnerice Amine Muaddi. Štikle imaju prepoznatljivu potpeticu s vrhom u obliku stošca i dva metalna remenčića te izgledaju vrlo ženstveno i profinjeno, piše Zadovoljna.hr.

Upečatljive sandale na visoku potpeticu savršeno su pristajale uz glamuroznu malu crnu haljinu stvorenu za divu i proslavu Dana zaljubljenih.

Nina Badrić održala je koncert u KD Lisinski povodom Valentinova - 8Nina Badrić održala je koncert u KD Lisinski povodom Valentinova (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...