„DODIKOVA“ TELEVIZIJA DOBILA POJAČANJE: Nakon 18 godina Amela odlazi s RTL televizije…

Dobitnica je nagrade Rodino pero udruge Roda jer je svojim djelovanjem i praćenjem tema vezanih uz roditeljstvo pomogla prenijeti ideje i aktivnosti udruge široj javnosti.

  • Estrada

  • 17. Feb. 2022  17. Feb. 2022

  • 2

Još jedno poznato lice odlazi sa RTL televizije. Naime, Amela Čilić, koja je jedno vrijeme vodila Vijesti, a kasnije se javljala uživo te radila novinarske priloge, neke i za RTL Direkt, nakon 18 godina odlazi s te pozicije. Amelin odlazak potvrdili su i sa RTL-a. 

"Kolegica Amela je dugo je bila član našeg tima, sjajno surađivala sa svim odjelima kompanije. Želimo joj sreću u daljnjim poslovnim izazovima", poručili su.  

Slobodna Dalmacija navodi kako Amela odlazi na UNA TV, gdje su već prešle i neke njezine kolege s RTL-a, Nove TV, ali i neki bivši HRT-ovci. Tamo bi navodno trebala raditi u Informativnom programu

Dobitnica je nagrade Rodino pero udruženja Roda jer je svojim djelovanjem i praćenjem tema vezanih uz roditeljstvo pomogla prenijeti ideje i aktivnosti udruge široj javnosti.

Podsjetimo, UNA TV se povezuje sa Igorom Dodikom, sinom člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i liderom SNSD-a Milorada Dodika.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...