IZABRALA JELENA ROZGA: U susret proljeću uz efektnu torbicu (FOTO)

Lako je razigrati odjevnu kombinaciju uz pomoć samo jednog upečatljivog detalja.

  • Žena

  • 17. Feb. 2022  17. Feb. 2022

  • 0

U Zagrebu je održana promocija novog studijskog albuma Saše Matića. Album "Dva života" deseti je po redu u 20 godina dugoj karijeri popularnog pjevača iz Srbije, a prvi singl s albuma bio je duet s Jelenom Rozgom.

Pjesma "Ti i ja" objavljena je sredinom decembra prošle godine i u kratkom roku postala je veliki regionalni hitJelena Rozga podržala je svog kolegu i prijatelja dolaskom na promociju koja se održala u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Saša Matić i Jelena RozgaSaša Matić i Jelena Rozga (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Lijepa pjevačica izgledala je fantastično u kombinaciji sastavljenoj od crnih traperica visokog struka i efektne asimetrične bijele košulje. Ova dva komada nadopunila je lakiranim salonkama s metalnim vrhom, a cijelo izdanje zaokružila je torbicom.

Pritom je pokazala kako je lako razigrati odjevnu kombinaciju uz pomoć samo jednog upečatljivog detalja, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...