SARAJEVSKI POLICAJAC DRAGAN MIOKOVIĆ O ZAKLJUČCIMA HNS-a: "Obično udruženje građana prijeti jednoj državi"

Reakcija legende odbrane glavnog grada Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 19. Feb. 2022  19. Feb. 2022

  • 2

Penzionisani sarajevski policajac i legenda odbrane glavnog grada u periodu agresije, Dragan Mioković, osvrnuo se na današnje zaključke koje je donio Hrvatski narodni sabor (HNK).

Mioković je HNS uporedio sa običnim udruženjem građana koje sebi daje za pravo da ucjenjuje jednu međunarodno priznatu državu.

"Udruženje građana, u sedam tačaka, prijeti državi da neće priznati rezultate izbora, ukoliko ne budu održani po 'naputcima' te 'udruge'. E, sad jedino ako im Zoran Milanović nekom silom ne proprti prtinu za tu nebulozu", napisao je Mioković na svom Twitter nalogu.

Podsjećamo, u Mostaru je danas održano Prvo zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine (HNS BiH), nevladinog udruženja Dragana Čovića, šefa Hrvatske demokratske zajednice u našoj zemlji (HDZ BiH).

Čović se obratio javnosti pročitavši sedam zaključaka koji su danas, istaknuo je šef HDZ-a, jednoglasno usvojeni na zasjedanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...