BIVŠI SUPRUG EMINE JAHOVIĆ IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA": Mustafa Sandal oženio dvije decenije mlađu, on u majici, a mlada u crnoj toaleti (FOTO)

Par je sada stao na “ludi kamen”, a fotografije sa vjenčanja preplavile su društvene mreže.

  • Estrada

  • 20. Feb. 2022  20. Feb. 2022

  • 1

Turski pjevač Mustafa Sandal, bivši suprug pjevačice Emine Jahović, oženio se dvije decenije mlađom izabranicom Melis Sütşurup.

Kako turski mediji prenose, Mustafa i Melis jedno drugom izgovorili su sudbonosno “da”.

"Možda je neko imao automobil prije mene, možda su neke djevojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv… Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvijek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmijan i spokojan. Sretan rođendan, buduće prezime", napisala je prije nešto više od mjesec dana dvije decenije mlađa Melis Sutšurup uz kolaž zajedničkih fotografija.

Par je sada stao na “ludi kamen”, a fotografije sa vjenčanja preplavile su društvene mreže.

Bez skupocjenog odijela i bijele vjenčanice, Melis i Mustafa odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom u tajnosti i daleko od medija. Mlada je iznenadila izborom haljine, pa je za svoj najljepši dan izabrala crnu toaletu, piše Blic.

U krugu najbližih članova porodice Melis je postala gospođa Sandal, a da li su vjenčanju prisustvovali i Eminini i Mustafini sinovi Jaman i Javuz za sada nije poznato.

Podsjetimo, Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se 2018. godine nakon deset godina braka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...