BIVŠA PETROVA PARTNERKA: Otkriveno gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio

Podsjetimo, za prekid Danijele i Graše nakon 24 godine veze saznalo se se u maju prošle godine.

  • Estrada

  • 20. Feb. 2022  20. Feb. 2022

  • 0

Jučerašnje vjenčanje hrvatskog pjevača Petra Graše sa izabranicom Hanom Huljić i dalje je u žiži javnosti, a neki su se pitali gdje se u tom trenutku nalazila Grašina bivša partnerka Danijela Martinović.

Dok je njen bivši slavio sa četrnaest godina mlađom suprugom, hrvatska pjevačica Danijela Martinović bila je na jednoj drugoj svadbi.

Dobro raspoložena Danijela pjevala je na svadbi koja se održavala u zagrebačkoj Esplanadi. Zvanice su na Instagramu podijelile snimke njenog nastupa na kojima se vidi da je pjevala u pripijenoj crvenoj haljini do poda. Pjevačica je s osmijehom na licu zabavljala prisutne pjevajući razne domaće hitove, među kojima je bila i pjesma „Ljube se dobri, loši, zli“, piše Index.hr.

Interesantno je da su stihove i muziku za tu pjesmu grupe Magazin napisali baš Vjekoslava i Tonči - roditelji nove Grašine supruge Hane.

Podsjetimo, za prekid Danijele i Graše nakon 24 godine veze saznalo se se u maju prošle godine.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i zbog određenih ličnih razloga", rekla je tad Grašina saradnica Martina Podgorski za Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...