MALO SE RAZOČARALA: "Naručila sam seksi pripijenu haljinu preko interneta, a dobila sam..."

Neki još uvijek teško odolijevaju izazovnom komadu odjeće kojeg ugledaju na internetu, na fotografijama. Unatoč svim iskustvima, odluče se na kupovinu.

  • Sex i grad

  • 21. Feb. 2022  21. Feb. 2022

  • 0

"Naručila sam haljinu putem interneta i bila sam zapanjena onim što je stiglo, ništa nije izgledalo kao na slikama", kaže djevojka na svom TikToku, koja je naručila odjeću online.

Kada pomislite da imate dovoljno iskustva s kupnjom preko interneta i da znate prepoznati kako nešto izgleda, ova djevojka bi vas mogla razuvjeriti. 

Još uvijek neki od nas ne mogu odoljeti jeftinom komadu odjeće - pogotovo kada je riječ o večernjoj odjeći.

I pokazalo se da nismo jedini. Ova ljubiteljica - koja redovno objavljuje videe na TikToku - objasnila je kako se zaljubila u pripijenu "baby plavu" haljinu koju je pronašla na internetu.

Na fotografijama na neimenovanoj web stranici mini haljina imala je prozirne tačkaste rukave i izrezani detalj sprijeda. A ako vam to nije bilo dovoljno privlačno, također je bila modelirana s parom dugih odgovarajućih rukava. 

Ali recimo, ono što joj je stiglo nije izgledalo apsolutno nimalo kao ono što je reklamirano. U viralnom videu koji je skupio više od 1,2 miliona lajkova, žena je pokazala "haljinu" - koja je zapravo bila samo mali komad rastezljivog plavog materijala.

https://www.24sata.hr/lifestyle/narucila-sam-seksi-pripijenu-haljinu-preko-interneta-a-evo-sto-sam-dobila-obicnu-krpu-816956

 (24sata.hr)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...