"PRIČAJ, JE**TE…": Novak Đoković iznerviran psovao prema loži u kojoj su bili Goran Ivanišević i Jelena, pa nakon meča sve zaprepastio priznanjem…

Novak Đoković je ekspresno i bez puno problema pobijedio u prvom meču ove godine, ali je tokom drugog seta imao kratkotrajni izljev bijesa.

  • Sport

  • 22. Feb. 2022  22. Feb. 2022

  • 5

Đoković je bio bolji od Mussetija, plasirao se u drugo kolo Dubaija, no mladi Italijan mu je stvarao velike probleme u jednom dijelu meča.

Igrao se šesti gem drugog seta kada je Novak branio nekoliko uzastopnih brejk prilika, a u jednom momentu čak i opsovao ka svojoj loži u kojoj su bili Goran Ivanišević i njegova supruga Jelena.

Poslije meča ovu situaciju Đoković nije htio da komentira upitan da li su psovke bile upućene njegovom timu, te je sve obrazložio kazavši kako mu je vjetar stvarao velike probleme pri servisu, te da je morao da izbaci frustraciju.

Poslije meča, Novak je odgovarao na pitanje prisutnih novinara i tom prilikom kazao:

"Ne mogu da uđem u Sjedinjene Američke Države. Vidjećemo šta će se dogoditi, možda se situacija promijeni narednih nedjelja. Razgovarao sam sa nekoliko igrača koji su ovdje, svi su bili prijateljski nastrojeni, pitali me kako sam, kako je prošlo, kako se osjećam sad", kazao je Novak Đoković nagovjestivši kako neće nastupiti na US Openu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...