NESVAKIDAŠNJI INCIDENT U CENTRU BEOGRADA: Policajci pretukli načelnika Interpola

Kako nezvanično saznaje Nova.rs, M. V. je u napadu zadobio teške povrede u vidu preloma vilice, frakture lobanje i prelom ruke.

  • Hronika

  • 22. Feb. 2022  22. Feb. 2022

  • 1

Dvojica policijskih pripadnika pretukla su kolegu M. V, inače načelnika odjeljenja u Interpolu, u centru Beograda i tom prilikom ga povrijedili, potvrđeno je za Nova.rs.

Napad se dogodio u centru Beograda, tačnije na Cvetnom trgu. Zasad nije poznato zbog čega je izbio sukob između policajaca.

Kako nezvanično saznaje Nova.rs, M. V. je u napadu zadobio teške povrede u vidu preloma vilice, frakture lobanje i prelom ruke.

Prema saznanjima ovog portala, zadržavanje je određeno policajcima Danilu Stojanoviću i Milutinu Radovanoviću. Nije poznato šta je izazvalo sukob.

Stojanović je bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, dok je Radovanović koordinator u direkciji policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...