OŠTAR DUEL U PARLAMENTU REPUBLIKE SRPSKE: „Gospodine Viškoviću, ko je dao 10 miliona kompaniji iza koje stoji Igor Dodik…“ (VIDEO)

Burna rasprava vodila se za sjednici Narodne skupštine Republike Srpske u Banjoj Luci.

  • Mini market

  • 23. Feb. 2022  23. Feb. 2022

  • 0

Žučna rasprava na jučerašnjem zasjedanju u Narodnoj skupštini Republike Srpske vođena je vezano za Izvještaj o radu Investiciono-razvojne banke Republike Srpske i direktora Dražena Vrhovca, koji se nalazi u klasičnom sukobu interesa.

Puno je zloupotreba, štetnih ugovora i kredita, a ni poslije 10 pitanja zastupnik Nebojša Vukanović nije dobio odgovor od Vrhovca, premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i Vlade Republike Srpske kako je IRB prije 15 dana prebacio 10 miliona kompaniji Kaldera, koja je vlasništvo PROINTERA i Infiniti grupe, a iza koje stoji Igor Dodik, sin lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Ovakao je izgledala diskusija Vukanovića i Vrhovca.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...