MILORAD DODIK O PJEVANJU NA PROSLAVAMA: "Kada nešto dobro uradite, tradicija je da se veselite..."

“Opšta halabuka je bila oko izbora gradonačelnika u Prijedoru", kaže Dodik.

  • Mini market

  • 23. Feb. 2022  23. Feb. 2022

  • 2

"Zar mi trebaju zabraniti i da pjevam", rekao je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, dodavši da je “u našem narodu tradicija da se veselite, kada nešto dobro činite“.

Dodik se, govoreći o toj temi, osvrnuo na prijevremene izbore u Prijedoru, ali i one za Savjete MZ u Banjaluci, prenosi Srpskainfo.

“Opšta halabuka je bila oko izbora gradonačelnika u Prijedoru, govorilo se kako ću ja otići u političku penziju, a šta se desilo? Isto je bilo i u na izborima Savjeta mjesnih zajednica. SNSD je u Prijedoru izbore gospodski dobio, imamo gradonačelnika koji funkcioniše. Kada su u pitanju nedavno održani izbori u Banjaluci, činjenica je da je 75 posto mjesnih zajednica pripalo SNSD i koaliciji”, istakao je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...