UMIROVLJENI SARAJEVSKI POLICAJAC DRAGAN MIOKOVIĆ: Povraća mi se od srbijanskog pozivanja na “prekid vojnog sukoba”…

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon ruske agresije na Ukrajinu.

  • Mini market

  • 25. Feb. 2022  25. Feb. 2022

  • 2

Na društvenim mrežama oglasio se i umirovljeni sarajevski policajac Dragan Mioković koji oštro osuđuje stavove službene srbijanske politike prema agresiji Rusije na Ukrajinu.

-Povraća mi se od srbijanskog pozivanja na “prekid vojnog sukoba”, argumentovanog “poznavanjem bolje od bilo koga, užasa i besmisla rata”, poručio je Mioković.

Mioković je komentirao vijest da je na sarajevska Vijećnica sinoć bila u bojama Ukrajine, kao podrška ukrajinskom narodu.

-Kada je gorila, ukrajinski dobrovoljac je s brda gledao i seirio. Mi smo je obnovili i večeras obojili u boje Ukrajine. Jer, mi smo BOSNA I HERCEGOVINA. Mi smo SARAJEVO. Slava Ukrajini!!, poručio je Mioković.

(SB)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...