UDARNO! EVROPSKA UNIJA USVOJILA NOVI PAKET SANKCIJA: Sankcionisani su Putin i Lavrov

Šef evropske diplomatije, Josep Borrell ranije je u četvrtak ovaj paket nazvao “najoštrijim mjerama koje su ikada uvedene”.

  • Svijet

  • 25. Feb. 2022  25. Feb. 2022

  • 1

Vijeće Evrope jučer je pozvalo na hitnu pripremu i usvajanje daljeg paketa sankcija koji će obuhvatiti Rusiju.

Lideri Evropske unije dogovorili su se o daljim restriktivnim mjerama koje će nanijeti ogromne i teške posljedice Rusiji zbog njene invazije na Ukrajinu.

Šef evropske diplomatije, Josep Borrell ranije je u četvrtak ovaj paket nazvao “najoštrijim mjerama koje su ikada uvedene”.

Upravo je saopćeno da je Vijeće Evropske komisije usvojilo i drugi paket sankcija protiv Rusije, sankcionisani i Putin i Lavrov!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...