INTIMNI ODNOSI S NOVIM PARTNEROM: Prvi put se držite osnova pa onda...

Prvi put nije nikakva sramota držati se osnova. Drugi je odlična prilika za razgovor o tome što vam se sviđa, a nakon toga sve više eksperimentirajte s novim pozama

  • Sex i grad

  • 27. Feb. 2022  27. Feb. 2022

Ako ste slobodni i idete na spojeve te tražite savjet, stručnjakinja za seksualno zdravlje Sarah Mulindwa podijelila je savjete kako se snaći u prvim seksualnim odnosima.

Prvi put

Na televiziji su prvi seksualni odnosi s novim partnerom uvijek prikazani kao najsavršeniji. Međutim, često je potrebno vrijeme da naučite nešto jedno o drugome, a potrebno je i razgovarati o nekim stvarima kao što je zaštita, kaže Mulindwa.

Drugi put

Sarah kaže da je drugi put odlična prilika za razgovor o tome što vam se oboje sviđa. "Ovo je vaša prilika da budete glasniji o tome što želite i pitate svog partnera što želi u spavaćoj sobi", otkriva.

Treći put

Do sada biste oboje trebali biti mnogo sigurniji jedno u drugo. "Vrijeme je da odete korak dalje, istražite nove poze i malo testirate jedno drugo. Pokušajte pomaknuti granice koje ste do sada postavili u spavaćoj sobi: koji položaj vaš partner želi pokušati? Postoji li scenarij koji ste oduvijek željeli isprobati?", kaže Sarah.

Četvrti put

Sada već trebate biti opušteni, ali to ne znači da biste trebali prestati eksperimentirati s novim stvarima. "Seks s vašim novim partnerom sada će vam biti poznat, ali i dalje iznenađujući. Uistinu vjerujem da nikada ne biste trebali prestati istraživati tijelo svog partnera", zaključila je Sarah, a prenosi Metro.

(24sata.hr) 

trenutak ...