„ČOVJEČE, KAKVO S***JE ZA DODIKA…“: Društvene mreže gore, nakon vijesti iz Ukrajine i Srbije oglasili se Dragan Bursać, Reuf Bajrović, Vojin Mijatović…

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon najnovijih vijesti iz Ukrajine i regiona.

  • Mini market

  • 28. Feb. 2022  28. Feb. 2022

  • 5

Ovoga puta "Slobodna Bosna" je izdvojila komentare novinara i kolumniste iz Banje Luke Dragana Bursaća, potpredsjednika Američko – evropske alijanse Reufa Bajrovića, potpredsjednika SDP-a BiH Vojina Mijatovića, te bivše izvršne direktorica Fonda za humanitarno pravo i aktualne koordinatorice u Rekomu Nataše Kandić.

Dragan Bursać osvrnuo se na zabrane letova, a Reuf Bajrović dotaknuo se i izmjena Izbornog zakona BiH.

„Čovječe, kakvo s**nje za Dodika i ovu njegovu bandu-sad više ne mogu avionom pobjeći u Podmoskovlje. Ili pješke preko Karpata ili malom barkom kroz Crno, pa gore šta im Bog i Erdogan daju“, poručio je Bursać.

„Nego, gdje su Mile i Dragan? Čekaju brzu Putinovu pobjedu da bi se na krilima toga vratili secesionizmu i Izbornom zakonu. Što se Ukrajina bude jače branila to će manje vremena biti za izborni zakon i manje realne podrške za Miletov secesionizam“, poručio je Bajrović.

Nataša Kandić komentirala je raspravu u "Utisku nedelje".

„Ruska agresija na Ukrajinu. U pravu je istoričar Protić, u pitanju je teritorija kao što su 1999. srpske snage krenule po 'srpsku' zemlju na Kosovu“, poručila je Nataša Kandić.

Scenama iz Beograda zgrožen je bio potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović.

SCENE SA MARAKANE (Izvor: Twitter)

„Nekad sam igrao za Crvenu zvezdu. Uvek sam se nadao da će Srbija imati snage za katarzu i da povede region napred!

Ovo danas na Marakani predstavlja dno dna!!!

Ovo je potez koji vodi Srbiju na lošu stranu istorije“, poručio je Mijatović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...