VASKOVIĆ OBJAVIO VIDEO: Pogledajte od koga je izbore izgubio Draško Stanivuković...

Protekli izbori za Savjete mjesnih zajednica u Banjoj Luci su pokazali da je moguće izgubiti izbore čak i od Vlade Đajića.

  • Mini market

  • 28. Feb. 2022  28. Feb. 2022

  • 1

Ovdje je bitno reći da se radi o ličnom porazu Draška Stanivukovića, a ne opozicije. U kojoj mjeri je Stanivuković nesposoban za bilo šta, pokazao je Vlado Đajić, piše na svom blogu Slobodan Vasković.

"Đajić je potvrdio da obavlja brojne funkcije, koje vjerovatno ni on sam ne zna nabrojati. On se zatim požalio na loš san, nakon čega je ostao u nedoumici da li ustaje ili liježe u 6 časova ujutru.

Ne treba da čudi to što se u pomenutim stanjima Đajiću priviđa Safikada koja iz topa pali granatu. Od njegove ideje o Safikadi jedino mi se čine realnim katanci koje on spominje, jer je za očekivati da će on nakon opštih izbora završiti na dugogodišnjoj robiji i da će njegova zatvorska ćelija biti zaključana sa nekoliko katanaca.

 

Đajić je potvrdio da posjeduje „neku snagu, neobjašnjivu“.

 

Konačno je javnosti obznanio na koji način je došao na ideju da gradi garažu u vrijednosti od 35 miliona KM. On je bukvalno rekao da nakon što radnici UKC-a odu kući on obuva čizme i tumara livadama oko UKC-a. Nema sumnje da u takvim nirvana stanjima svakome, pa i Crti, mogu pasti na um svakakve ideje, pa i gradnja garaže od 35 miliona KM.

Đajić je izjavio da nije zainteresovan za funkciju gradonačelnika Banje Luke. 

Na kraju intervjua poentirao tvrdnjom da je svjestan da njegove izjave kod naroda stvaraju utisak da samo lupeta", piše Vasković.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...