"ČUVAM TE..." 30.000 ljudi je lajkalo novu Severininu fotografiju (FOTO)

Pjevačica je objavila nekoliko fotografija s Maldiva.

  • Estrada

  • 01. Mar. 2022  01. Mar. 2022

  • 2

Severina Vučković sa svojim je sinom Aleksandrom i prijateljicom Sonjom Dvornik otišla na Maldive. Pjevačica je objavila nekoliko fotografija s Maldiva, ali posljednja koju je postavila na Instagram posebno je oduševila njene pratitelje. Na slici Severina pozira grleći svog sina Aleksandra koji je nedavno navršio deset godina.

"Čuvam te, jubavi mala, čujem dok dišeš i kad nisi tu", napisala je Seve u opisu slike koju je za tri sata lajkalo više od 30 hiljada ljudi.

Severina je u augustu prošle godine objavila da joj je sud vratio Aleksandra, piše Index.hr.

"Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje", rekao je njen advokat Matić i dodao da na ovu odluku nema žalbe.

Od augusta prošle godine Aleksandar pola vremena provodi s majkom, a pola vremena s ocem Milanom Popovićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...