NAKON RASPISIVANJA INTERPOLOVE POTJERNICE: Državljanin BiH izručen Crnoj Gori, osumnjičen je za...

Iz Uprave policije u Podgorici su saopštili da je P. Z. nakon preuzimanja nadležnih organa BiH sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost i postupanje.

  • Hronika

  • 08. Mar. 2022  08. Mar. 2022

  • 0

Državljanin BiH P. Z. (34), koji je osumnjičen da je učestvovao u oružanoj pljački pošte u Nikšiću u kojoj je smrtno stradao radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, izručen je Crnoj Gori.

Iz Uprave policije Crne Gore saopćili su da je za P. Z. Interpol Podgorica raspisao međunarodnu potjernicu.

"P. Z. se potraživao zbog obezbjeđivanja prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo 20. oktobra prošle godine u Nikšiću, kada je na radnom mjestu smrtno stradao Mrdak", kaže se u saopćenju.

Iz Uprave policije u Podgorici su saopćili da je P. Z. nakon preuzimanja nadležnih organa BiH sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost i postupanje.

U oružanoj pljački pošte u Nikšiću u oktobru prošle godine ubijen je radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak. Tada je ukradeno više od 400.000 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...