ZASTUPNICA SNSD-a ZABRINUTA: "Ako Dodiku skinu glavu ko je sljedeći?"

Uoči sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, zastupnica Sanja Vulić (SNSD) obratila se medijima.

  • Politika

  • 09. Mar. 2022  09. Mar. 2022

  • 7

Sanja Vulić, zastupnica SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, obračajući se medijima je navela kako je visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt javno pozvao Milorada Dodika na linč i da niko nije reagovao.

Uoči sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, zastupnica Sanja Vulić (SNSD) obratila se medijima.

"Schmidt je javno pozvao na linč Dodika i niko nije reagovao. U rukama smo EU faktora, dižu nam razne avione iznad glava, javnost šuti i govori treba skinuti Dodika. Ako Dodiku skinu glavu ko je sljedeći?", upitala je, prenosi Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...