TRAGEDIJA U TESLIĆU: Žena se utopila u bunaru dok je utovarala sijeno

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Teslić koji su beživotno tijelo izvukli iz bunara nakon čega je utvrđeno da se radi o M.V. sa područja opštine Teslić.

  • Hronika

  • 11. Mar. 2022  11. Mar. 2022

  • 0

Policijskoj stanici Teslić, jučer oko 8.40, prijavljeno je da je u mjestu Čečava kod Teslića, prilikom pregleda bunara pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Teslić koji su beživotno tijelo izvukli iz bunara nakon čega je utvrđeno da se radi o M. V. sa područja opštine Teslić.

"U prisustvu ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Teslić obavljen je uviđaj lica mjesta prilikom čega je utvrđeno da je M. V. najvjerovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica pala u neograđen bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini sjenika, a isti je bio pokriven najlonom i daskom", rekla je glasnogovornica PU Doboj Dragana Kerkez, prenosi Srpskainfo.

Dodala je da je od ljekara mrtvozornika obavljen je spoljašnji pregled beživotnog tijela prilikom čega se isti izjasnio da se radi o zadesnoj smrti, nastaloj utapanjem bez vidljivih povreda po tijelu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...