ĐOKOVIĆ PONOVO U NAŠIM KRAJEVIMA: Odmah se zaputio na dobro poznato mjesto (FOTO)

Nakon septembra prošle godine Novak Đoković ponovo je u Visokom.

  • Društvo

  • 12. Mar. 2022  12. Mar. 2022

  • 1

Kao i u ranijim slučajevima Đoković se odmah zaputio u kompleks “Ravne” u društvu svog domaćina Semira Osmanagića, prenosi Visoko.co.ba.

Đoković, koji je trenutno drugi teniser svijeta, potvrdio je na svom zvaničnom sajtu da će njegov naredni turnir biti onaj iz masters kategorije u Monte Karlu.

Ovaj masters se igra od 10. do 17. aprila, a Visoko i kompleks “Ravne” je očigledno iskoristio da “sanira” sve ono što mu se izdešavalo od Australian Opena preko Indian Wellsa do Miamija gdje nije mogao da učestvuje zbog COVID pravila. U međuvremenu učestvovao je samo na turniru u Dubajiju, gdje je ispao u četvrtfinalu od Jiryja Veselog, navodi Sport1.

Inače, ovo je peti dolazak Novaka Đokovića u Visoko i ovoga puta preko vikenda će boraviti u bh. gradu u koji je stigao zajedno sa porodicom. 

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...