DRAGAN ĐILAS OSRAMOTIO NESPOBOSNOG ALEKSANDRA VUČIĆA: "Srbija se od izvoznika hrane pretvorila u uvoznika. Izađite i glasajte"

Kako je najavio, ulagaće se u obrazovanje. I to jeste najbolja investicija.

  • Regija

  • 12. Mar. 2022  12. Mar. 2022

  • 0

"Pad proizvodnje pasulja u Srbiji za 10 godina je 42 odsto. Paradajza 32 odsto, krompira 31 odsto, a bijelog luka čak 52 odsto. U istom periodu broj goveda 7 odsto, svinja 9 odsto, živine 16 odsto", rekao je Dragan Đilas na konvenciji liste Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobjedu Srbije u Leskovcu.

"Srbija se od izvoznika hrane pretvorila u uvoznika. Cijene hrane u toku 2021. su porasle za trećinu! To je stabilnost koju nudi Vučić. Stabilnost u malim platama, korupciji, kriminalu, siromaštvu. Mi garantujemo povećanje od 12 odsto svih plata u Srbiji kroz ukidanje doprinosa za zdravstvo koje će se u potpunosti finansirati iz budžeta. Budžeta koji će biti punjen većim prihodom od PDV-a kao posljedicom veće kupovne moći, ali i ogromnim uštedama, jer ćemo iskorijeniti korupciju, jer nećemo davati stranim investitorima stotine hiljada eura po radnom mjestu, jer će porasti broj prijavljenih radnika", rekao je Đilas.

Kako je najavio, ulagaće se u obrazovanje. I to jeste najbolja investicija.

"Vučić vam kaže: zaposlite djecu da rade za 35.000 dinara i djeca prije ili poslije odu. Mi kažemo: podržite djecu da što više uče, država će pomoći stipendijama, da djeca kad odrastu imaju plate od hiljadu eura i da ostanu u Srbiji."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...