O DŽEKINOM PROMAŠAJU BRUJI ITALIJA: Pogledajte trenutak zbog kojeg se trener Inzaghi hvatao za glavu…

Ambicije fudbalera Intera da odbrane naslov prvaka Italije zadobile su novi udarac u nedjelju jer su u susretu 29. kola na gostovanju kod Torina odigrali 1-1.

  • Sport

  • 14. Mar. 2022  14. Mar. 2022

  • 0

Torino kojega s klupe vodi Ivan Jurić bio je nadomak pobjede jer je vodio od 12. do treće minute sudačke nadoknade kada je Inter ipak spasio barem bod.

Torino je poveo u 12. minuti kada se Bremer najbolje snašao u gužvi pred vratima Intera nakon udarca iz kuta, da bi na konačnih 1-1 poravnao Alexis Sanchez u trećoj minuti nadoknade nakon lijepog proigravanja Edina Džeke.

Inter je ovim remijem ostao treći sa 59 bodova, četiri manje uz utakmicu manje od vodećeg gradskog rivala Milana, a jednim manje uz također utakmicu manje od drugog Napolija.

Džeko je u nekoliko navrata bio u prilici da zatrese mrežu Torina, no nije u tome uspio.

U 61. minuti je s desetak metara šutirao pored gola, a ona u posljednjim minutama je sa svega nekoliko metara šutirao iznad prečke.

Trener Intera Simone Inzaghi nakon ovog promašaja završio je na travi.

Situaciju pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...