TOTALNI MRAK: Srbijanskoj predstavnici na Euroviziji ugašeni svi profili na društvenim mrežama, razlog je…

Ona se o svemu oglasila na Instagramu svojeg benda Zemlja Gruva gdje je u videu fanovima objasnila šta se tačno dogodilo.

  • Estrada

  • 15. Mar. 2022  15. Mar. 2022

  • 1

Pjevačica Ana Đurić Konstrakta, koja će ove godine predstavljati Srbiju na Eurosongu s pjesmom "In Corpore Sano", iskusila je lošu stranu slave.

Nakon što je privukla veliku pažnju u regiji, pa čak i u Hollywoodu, našla se na meti hakera koji su joj ugasili sve profile na društvenim mrežama.

Ona se o svemu oglasila na Instagramu svog benda Zemlja Gruva gdje je u videu fanovima objasnila šta se tačno dogodilo.

"Evo, samo da vam se javimo, jer smo svi veliki poznavatelji sigurnosti na internetu. Svi moji profili su hakirani i možda je tako bolje. Navikla sam biti sama", kazala je Konstrakta.

"Probat ćemo vratiti profile uz pomoć stručnjaka, a ako ne uspijemo, onda krećemo ispočetka", dodala je, a u opisu videa se poigrala s tekstom svoje pjesme za Euroviziju.

"Umetnica je nevidljiva. Ne vidiš me. To je magija", napisala je pjevačica, a u međuvremenu je profile ipak uspjela vratiti. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...