"TATKO ĆE BITI SA NAMA": Sin Akija Rahimovskog otkrio plan Parnog valjka za predstojeći koncert u Zagrebu (FOTO)

Kristijan Rahimovski oglasio se preko Instagrama.

  • Estrada

  • 16. Mar. 2022  16. Mar. 2022

  • 1

Kristijan Rahimovski (40), sin legendarnog frontmena grupe Parni valjak Akija Rahimovskog, na Instagram profilu u novoj objavi potvrdio je kako će se 26. marta na koncertu "Valjak i prijatelji: Našem Akiju" u Areni Zagreb popeti na pozornicu i nastupiti s bendom u čast pokojnom ocu.

"Oni čempresi o kojima je tatko sanjao, ni meni nisu donijeli baš nešto najbolje u životu. Zadnjih mjesec dana vodio sam strahovitu bitku s njima", započeo je u objavi Kristijan.

 24sata (Foto: Instagram)

"Kada sam Husu to rekao tijekom probi u nekoj pauzi, svi smo se malo nasmijali koliko se to uopće može u ovakvoj situaciji. Ma rekao sam neće me ta alergija zaustaviti da zapjevam za tatu. Bolje sam, a prije par dana doslovno sam jedva disao",  otkrio je pa razveselio pratitelje:  

"Niš ljudi, terapija djeluje. Čemprese ne sanjam i sve što mogu reći je: 'Da! Vidimo se u areni!' Tatko će biti s nama i mi s njim kao jedno", napisao je Kiki, prenosi 24sata.hr.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...