AKADEMIK SLAVO KUKIĆ OTVORENO: Ne daj mi Bože da me predstavlja Čović; Važno je spriječiti Dodika...

Akademik Slavo Kukić gostovao je u programu Face televizije.

  • Politika

  • 18. Mar. 2022  18. Mar. 2022

  • 3

"Promjena Matthewa Palmera je vrlo važna; on se nije proslavio, bio je pristrasan u nekim situacijama! Mislim da ćemo izbore imati po starom zakonu; ne vjerujem da će se postići dogovor! Etnonacionalistima odgovara status quo; kompromis nije moguć!

Ukidanje Domova naroda bi bilo zanimljivo i korisno! Čemu Dom naroda kao posebna institucija, osim da uhljebe ljude koji nisu prošli na izborima? Tehnička pitanja izmjena zakona su jako važna jer onemogućavaju izbornu krađu! U ovom momentu je puno važnija odbrana teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH!

Važno je spriječiti Dodika! U ovom momentu su tehničke reforme maksimum izmjena Izbornog zakona. Ne odlaze ljudi iz BiH zbog Izbornog zakona! Ova zemlja postaje sve manje bošnjačka, hrvatska i srpska, a sve više postaje zemlja staraca! Legitimno predstavljanje je floskula!

Čović i kompanija, kad ne budu na vlasti, završit će tamo gdje završavaju kriminalci! HDZ neće bojkotirati izbore! Čović bi bojkotom izbora sebe eliminirao; učestvovat će u izborima! Pristupanje BiH u EU je interes EU! Ako nas ne prime u EU, ostavlja se prostor za agresivnu politiku Rusije, kako i mogla dobiti izlaz na Jadransko more! Imamo probleme sa pristupanjem u NATO; tu je problem Milorad Dodik", kazao je akademik Slavo Kukić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...