„ŽALOSNO, NEMORALNO I DEGRADIRAJUĆE…“: Društvene mreže gore nakon gostovanja Kalabuhova kod Hadžifejzovića, za sve je „kriv“ jedan podatak na ekranu…

Bio je to povratak Senada Hadžifejzovića na male ekrane nakon dužeg odsustva, no sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, neće ga pamtiti po dobrom.

  • Mini market

  • 19. Mar. 2022  20. Mar. 2022

  • 11

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon gostovanja ruskog ambasadora u BiH Igora Kalabuhova na Face televiziji.

Bio je to povratak Senada Hadžifejzovića na male ekrane nakon dužeg odsustva, no sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, neće ga pamtiti po dobrom.

Naime, mnogi su Hadžifejzoviću zamjerili što je u goste pozvao Kalabuhova, a posebno im je zasmetao natpis na ekranu.

„Plaćena propaganda! (U uglu ekrana stoji: PP - OVAJ PROGRAM SADRŽI PLASMAN PROIZVODA) Žalosno je, nemoralno i degradirajuće prodati prime-time medijski prostor propagandisti Kalabuhovu koji opravdava agresiju i zločine koje Rusija trenutno vrši u Ukrajini! Ovo nije novinarstvo“, navodi se u reakciji pisca i novinara Mirnesa Kovača .

Ovo su samo neke od reakcija na društvenim mrežama…

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...