LJUBAV ŠKOLSKIH DANA: Alen Islamović otkrio zbog čega se njegova supruga ne pojavljuje u javnosti, ovo su njezine rijetke fotografije…

Alen ima veliku porodicu, suprugu, dvije kćeri i tri unuka, a otkrio je ko mu je najdraži.

  • Estrada

  • 20. Mar. 2022  

  • 0

Bivši pjevač grupe Bijelo dugme, Alen Islamović, u intervjuu za Blic se osvrnuo na svoju karijeru, ali i privatni život. Alen ima veliku porodicu, suprugu, dvije kćeri i tri unuka, a otkrio je ko mu je najdraži.

-Unučica me otkrila na televiziji te je slušala pjesmu "Aida". Sada sam im čovjek koji je iskočio iz crtanog filma. Čudno joj je što sam na televiziji, a tu sjedim pored nje. Nekoliko sati provedenih s njima u jednome danu je predivan odmor. Sretan sam što sam djed", kaže Islamović.

Sa svojom suprugom Marjanom Alen je o njezine 16. godine, a ona se nikada nije eksponirala u javnosti. "To je bila njezina odluka, nikada nisam vršio pritisak da li treba biti sa mnom ili ne. Kada sam privatno negdje i netko nas fotografira, shvaća sve jer joj je jasno što znači biti javna ličnost. Našla se u nekim situacijama u medijima, ali to je ne zanima", iskren je bio pjevač.

Par se upoznao tokom jednog izlaska u noćnom klubu, a dogodila im se ljubav na prvi pogled.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...