KONAČNO JE KRENULO: Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air ponovo pokreće letove iz BiH ka 15 destinacija…

Iz tri bh. grada nove rute prema evropskim destinacijama.

  • Ekonomija

  • 23. Mar. 2022  23. Mar. 2022

  • 0

Wizz Air, niskobudžetna aviokompanija, najavila je ponovno pokretanje ukupno 15 linija iz tri grada u Bosni i Hercegovini ovog proljeća.

Krajem marta i početkom aprila postojećim linijama iz Wizz Airovih baza Tuzla i Sarajevo, kao i sa aerodroma u Banjoj Luci, će biti dodane nove rute prema evropskim destinacijama.

Tako će Wizz Air Banju Luku ponovo povezati sa Francuskom letom do aerodroma Basel-Mulhouse-Freiburg. Novi letovi najavljeni su iz Tuzle za Billund, Friedrichshafen, Karlsruhe/Baden-Baden, Gothenburg Landvetter, Nuremberg i Stockholm Skavsta. Sarajevo će ponovo biti povezano sa destinacijama: Billund, Paris Beauvais, Cologne, Brussels Charleroi, Frankfurt Hahn, Malmo, Goethenburg Landvetter i Oslo Sandefjord Torp.

Zsuzsa Trubek, menadžerica korporativnih komunikacija Wizz Aira, ovom prilikom je izjavila: “Zadovoljstvo nam je što ovog proljeća ponovo pokrećemo letove ka mnogim tržištima, nudeći mogućnosti pristupačnijih i sigurnijih putovanja. Wizz Air ostaje predan pružanju najboljih uslova za putnike i stimulisanju turizma i ekonomije Bosne i Hercegovine. Naši mladi, efikasni i zeleni avioni i posada će biti sretni da vam požele dobrodošlicu na letovima, bilo da posjećujete svoje prijatelje i rodbinu u gradovima Evrope, idete na dugo očekivani odmor ili putujete poslovno.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...