HAOS U STUDIJU DODIKOVE TELEVIZIJE: Vukanović oči u oči sa Nešićem, padale uvrede i provokacije (VIDEO)

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić i predsjednik Liste „Za pravdu i red“ Nebojša Vukanović imali su verbalni okršaj na banjalučkoj ATV gdje su razgovarali o Miloradu Dodiku i odnosu s njim.

  • Mini market

  • 23. Mar. 2022  24. Mar. 2022

  • 2

Vukanović je već na samom startu bocnuo samu televiziju rekavši: „Znajući da su vaše gazde dobile 200 miliona od države, očekivao sam bolju televiziju“.

Nešić je zatražio od Vukanovića da objasni izjavu da se za ovaj duel spremao „zajedno sa presuđenim kriminalcem Suvarom i sa nekim službama“.

"Vama se motaju te službe po glavi, možda ste vi fizički zdravi, ali ne znam da li ste umno. Ovoga mi krsta, meni je vas žao. Odakle vama 50.000 eura koje ste predali Suvari u Novom Sadu i kako ste ih prenijeli preko granice", pitao je Nešić.

Vukanović je odgovorio da neće da se valja u blatu sa Nešićem.

"Bio sam meta istraživanja Specijalnog tužilaštva. Da ima bilo šta, zar mislite da ne bi reagovali. Pogledajte kakav pogled imaju on i Dodik. Da mogu, oni bi me mljeli, kao onaj ljude u Beogradu", rekao je Vukanović.

U raspravi su se osvrnuli i na pitanje izbora, gdje je Nešić rekao da je Vukanović glavni Dodikov čovjek te da je prijetnja da opozicija ne donese promjene.

"Njemu je Dodik pomogao prilikom jedne zdravstvene operacije i takve stvari se ne zaboravljaju. Vukanović je na sastanku opozicije na Jahorini napao Draška Stanivukovića samo zato što je rekao da Vukanović ima jedan odsto podrške. Nakon toga si izašao. Sljedeći na udaru Vukanovića bili su Milan Miličević, ja i Jelena Trivić. Vukanović je Dodikova dvorska luda", pričao je Nešić.

Vukanović je rekao da se srpstvo iskazuje plaćanjem poreza, prenosi Srpskainfo.

"Imao sam, hvala bogu, pogrešnu dijagnozu raka kostiju, nakon što me za Savindan napao Vladika Grigorije. Dobio sam otkaz u školi u kojoj sam radio, otišao sam da ovjerim knjižicu, a nisam mogao. Tada je Dodik gostovao na Pulsu na TVBN, tada mu je Suzana rekla da je sramota države da Vukanović ne može da ovjeri knjižicu. To je sve. Poslije toga se nikad nismo vidjeli. Za razliku od vas koj ste njegov džoker", uzvratio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...