VUKANOVIĆ NAKON OŠTROG DUELA PRED KAMERAMA: "Rasturanje bez milosti, Nešić se proveo kao bos po trnju…“ (VIDEO)

Nakon TV duela na režimskoj Alternativnoj televiziji, oglasio se Nebojša Vukanović.

  • Mini market

  • 24. Mar. 2022  24. Mar. 2022

  • 0

"Mjesecima me je predsjednik DNS-a Nenad Nešić izazivao na duel i na kraju se proveo kao bos po trnju. Bez pretjerivanja, razbio sam argumentima, činjenicama i dokazima Nešića i Dodika u gostima, i pale su sve maske. Dugo su ga spremali, al' uzalud, pokazao je svu nemoć i slabosti", poručio je na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

"Nešić nije mogao naći odgovor na brojna pitanja, odgovor zašto je ostao dužan državi milion preko maraka, kako je kupio stanove po Srbiji, Crnoj Gori i RS-u, kakve su njegove veze sa firmom Legend d. o. o, kako je njegov brat napravio ogroman stambeno-poslovni kompleks u centru Istočnog Sarajeva i kako je sazidao sprat više, zašto su srbende i patriote na početku rata otišli u Crnu Goru", tvrdi Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...