PREDSJEDNIK SRBIJE NADAO SE DA ĆE SA 100 EURA POTKUPITI OMLADINU, A DOBIO JE ŽESTOK ODGOVOR: "Vučiću, pederu" odjekuje u srcu Šumadije (VIDEO)

Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi.

  • Regija

  • 27. Mar. 2022  27. Mar. 2022

  • 1

Nadao se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić da će sa 100 eura potkupiti omladinu u Srbiji. Snimak sa jedne žurke iz Kragujevca svjedoči tome da Vučiću ne pomaže to što je podijelio mladima 100 eura, para svih građana Srbije. Na žurki je nestalo struje, a omladina je to iskoristila da pokaže šta misli o lideru naprednjaka, piše portal Direktno.rs.

"Kragujevac, žurka,velika žurka u znaku 2000-ih. I nestala struja. I omladina počela da skandira. Nećete pogoditi šta. Džaba 100 eurića", napisao je Miroslav Miletić na Twitteru objavivši snimak na kome mladi skandiraju: "Vučiću pederu".

Prevario se predsjednik SNS-a kada je mislio da će sa nešto više od 11.000 dinara moći da kupi povjerenje mladih. Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi, kao i to da je mnoštvo njihovih prijatelja, vršnjaka, braće i sestara otišlo iz Srbije, u kojoj ih sabotiraju na svakom koraku, ako nisu članovi vladajuće kamarile.

Zna omladina ko je Aleksandar Vučić i svoje mišljenje, osim kroz skandiranje, iskazat će i 3. aprila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...